fbpx

Media Rom International

Provocările îngrijirii tapițeriei auto (textile sau din piele)

Deși poate nu ai realizat până acum, scaunele, canapeaua și restul tapițeriei mașinii tale sunt printre piesele principale supuse uzurii timpului și a numeroaselor drumuri realizate în mașină. Fie că ne referim la un drum zilnic acasă-birou, la minunatele deplasări de weekend, sau la provocarea de a pleca în concediu cu mașina, tapițeria auto suferă diverse accidente de pătare. O cafea băută în timpul mersului cu mașina, un suc desfăcut mai neatent, un tenis murdar al copilașului, un corn cu ciocolată scăpat din mână, toate acestea aduc mașinii un aspect din ce în ce mai neîngrijit, uneori făcând-o să pară mai veche decât vârsta ei reală. Să nu uităm și de faptul că în timp toate aceste pete produc mirosuri care devin uneori foarte greu de îndepărtat!

Dar avem și vești bune despre întreținerea mobilierului tapițat! Este ușor de făcut și nu durează mult timp. Rezultatul? Cu produsele de îngrijire pentru interiorului mașinii de la brandul Jolie, de la an la an ai o tapițerie mereu curată, îngrijită, care te bucură de fiecare dată când te urci în propria mașină.

Astăzi avem marele avantaj că materialele folosite pentru tapițeria auto sunt destul de durabile. Dar totuși, dacă nu îngrijim cu atenție tapițeria auto, atunci aceasta va suferi deteriorări în timp, indiferent de textura ei.[/vc_column_text]

Vă recomandăm să utilizați un aspirator în mod regulat. Dacă nu veți îndepărta în mod constant murdăria și praful cu un aspirator, atunci se poate infiltra adânc în fibrele tapițeriei mașinii și nu va fi posibilă restaurarea aspectului său atractiv.

[/vc_column][/vc_row]

Îngrijirea tapițeriei auto

Identificați materialul din care este realizată și aplicați produse de îngrijire potrivite texturii acesteia. Însă mare grijă pentru produsul cu care aplicați soluțiile, acesta trebuie să fie moale și delicat, nu trebuie să fie agresiv pentru țesătură, altfel veți deteriora tapițeria în mod irecuperabil.

Soluție pentru îngrijirea tapițeriei din material textil

Pentru curățarea tapițeriei textile, atât din fibre naturale, cât și sintetice, brandul Jolie propune o soluție lichidă care curăță și împrospătează țesătura.

JOLIE® Soluție  pentru îngrijirea tapițeriei din material textil Îndepărtează cu succes chiar și petele dificile, neutralizează mirosurile și, suplimentar, previne apariția mucegaiului, lucru extrem de important pentru sănătatea celui ce va conduce mașina zilnic, precum și a restului pasagerilor săi.

Soluție pentru îngrijirea tapițeriei din piele

Și îngrijirea tapițeriei din piele vine cu propriile provocări și o atenție sporită acordată îngrijirii acesteia, însă cu produsul potrivit, efortul este redus la minim. Brandul Jolie propune o soluție lichită care curăță, polișează, protejează și redă flexibilitatea pielii. Conține o emulsie foarte concentrată de ulei de avocado, care îngrijește pielea și îi intensifică culoarea naturală.

JOLIE® Soluție  pentru îngrijirea tapițeriei din piele  Este o soluție creată după o formulă avansată pentru a curăța și a întreține tapițeriile din piele, împiedicând uscarea, decolorarea și crăparea acestora. Această soluție formează un strat de protecție împotriva radiațiilor UV și împotriva oxidării.

Testează produsul pentru îngrijirea tapițeriei auto înainte de utilizarea lui concretă

Indiferent de soluțiile spre care vei opta pentru curățarea tapițeriei, îți recomandăm să le încerci întotdeauna într-o zonă mai ascunsă înainte de a utiliza produsul pe întreaga suprafață și verifică instrucțiunile producătorului pentru a elimina orice accident nedorit. Dacă produsul s-a uscat corect, nu a lăsat pete și a ajutat la curățarea acelui mic loc, poți continua cu încredere pe toată suprafața dorită.

Alte produse destinate îngrijirii interiorului mașinii, din gama Jolie

[nasa_products type=”best_selling” number=”5″ columns_number=”5″ columns_number_small=”1″ columns_number_tablet=”2″ cat=”162″]
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Coș cumpărături închide