fbpx

Media Rom International

Produsele comercializate

Structura de produse a SC Media Rom International se împarte în 5 grupe principale:

–             ODORIZANȚI AUTO.

–             ÎNGRIJIRE ȘI REPARAȚII AUTO ÎN REGIM DIY.

–             ECHIPAMENTE AUTO.

–             PRODUSE PENTRU SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE AUTO.

–             PRODUSE PENTRU CAMPING ȘI GRILL

Odorizanții auto Wunder-Baum sunt practic produsele etalon de pe piața mondială a odorizanților,  a căror istorie a început în anul 1952.

Produse pentru îngrijire și reparații în regim DYI reprezintă în mare parte soluții pentru curățarea și întreținerea suprafețelor interioare ale autoturismelor, soluții pentru curățarea și întreținerea suprafețelor exterioare ale autoturismelor, accesorii pentru îngrijirea autoturismelor, soluții pentru îndepărtarea zgârieturilor de pe suprafețele vopsite, suprafețele acrilice sau sticlă, lichid pentru spălarea parbrizelor.

În această categorie avem doi parteneri principali:

SONAX® – este liderul pe piața germană de produse pentru îngrijirea autoturismelor și unul dintre cei mai mari producatori din lume și

E.V.I. – începand cu anul 2003 milioanele de utilizatori dar si nenumaratele teste de specialitate au facut din QUIXX un brand de referinta la nivel mondial pentru produsele de ingrijire a automobilelor. Expertiza si tehnologiile patentate au facut pana si pe cei mai exigenti specialisti sa recunoasca QUIXX drept alternativa perfecta pentru reparatii in regim de ”do it yourself” a tuturor suprafetelor auto, indiferent ca vorbim de automobile, motociclete dar si barci sau chiar biciclete.

În gama de echipamente auto sunt incluse următoarele sub-grupe de produse: huse pentru scaune auto, covorase auto, stergatoare auto, echipamente de siguranta si securitate, echipamente pentru sezonul rece.

Gama de produse pentru siguranță și securitate auto sunt reprezentate de produse care sunt obligatorii, prin lege, să se afle în orice autovehicul și ne referim la produslele din pachetul legislativ: truse sanitare, triunghiuri reflectorizante, stingătoare. Pe lângă aceste produse oferim și diverse produse utile în cazul unor probleme tehncie sau de altă natură, ale autovehiculelor: canistre pentru combustibili, cabluri electrice, veste reflectorizante, chingi de remorcare, plase și chingi de ancorare.

Gama de produse pentru camping și grill este în plină ascensiune. Obiectivele primei etape sunt de a aduce produse cu cere și rulaj mare și vorbim în primul rând de cărbunii pentru grătar, urmând ca pe lângă aceste produse se construim: produse pentru aprins focul, grătare și accesorii, produse pentru camping (torțe pentru grădini și terase, uleiuri pentru torțe, unelte pentru camping, etc).

Marea majoritate a produselor pe care societatea noastră le distribuie pe piata din Romania sunt considerate produse de calitate inalta. Din acest punct de vedere produsele noastre, sub marci foarte cunoscute la nivel mondial, sunt etalon in ceea ce priveste calitatea pe piata ingrijirii autoturismelor si cea a accesoriilor auto.

Principalele avantaje cu care luptam pe o piata extrem de concurentiala sunt:

–             Calitatea net superioara a produselor pe care le oferim.

–             Produsele noastre sunt prietenoase cu mediul inconjurator, ele necontinand fosfati sau alti agenti nocivi.

–             Produsele noastre sunt inofensive pentru sănătatea umană.

–             Produsele noastre sunt prietenoase cu suprafetele auto cu care vor intra in contact, necauzandu-le matuire sau decolorare, efecte pe care le provoaca unele produse concurente.

–             Nivelul serviciilor pre si post vanzare. Cu o echipa comerciala dedicata, formata din agenti de vanzari de teren cu experienta dar si de agenti de vanzari interne care sunt i contact in permanenta cu reprezentantii clientilor nostri, Media Rom International este recunoscuta in randurile clientilor săi pentru nivelul ridicat al serviciilor pe care le ofera.

–             Relațiile vechi de afaceri cu partenerii actuali, clădite în peste 15 ani de colaborare.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Coș cumpărături închide