fbpx

Media Rom International

Cum să îți cureți și să îți protejezi roțile?

O mică glumă – Ce a fost mai întâi… cauciucul sau janta? 😊

… dar lăsând gluma la o parte, atât cauciucul cât și janta merită din partea noastră o atenție sporită acordată îngrijirii și întreținerii lor, înlocuirea acestora fiind destul de costisitoare.

Cei mai mulți dintre noi ne gândim să ne curățăm jantele în fiecare primăvară ca pe o problemă de aspect, dar, în realitate, este un pas important de întreținere preventivă. O problemă comună o reprezintă anvelopele. Acest lucru se poate întâmpla din cauza degresantelor caustice care au fost utilizate pentru curățare sau a lipsei unui agent de protecție a anvelopelor. Utilizarea unui produs de curățare greșit poate provoca daune asupra cauciucului. Dacă nu îngrijești corect anvelopa, aceasta se poate crăpa și descompune.

Brandul SONAX – lider pe piața de produse destinate îngrijirii și întreținerii auto

Un lider de top în îngrijirea auto, cu multiple soluții pentru curățarea corectă a cauciucului și a jantelor, este SONAX (www.sonax.ro).

Înainte de a-ți spăla vehiculul, vei dori să cureți anvelopele. Făcându-le mai întâi pe acestea, vei elimina murdăria. Folosește o găleată și o perie separată, pentru că mizeria căzută de pe acestea este posibil să provoace zgârieturi la nivelul vopselei mașinii.

Asigură-te că selectezi agentul de curățare corespunzător pentru tipul de roți pe care îl ai.

Brandul SONAX (www.sonax.ro) propune următoarele produse pentru îngrijirea jantelor și anvelopelor auto:

SONAX Perie ultra-soft pentru jante din aliaj (https://bit.ly/2DQP9GQ) Se utilizează împreună cu toate substanțele de curățare a jantei SONAX, fiind ideală pentru îndepărtarea murdărie persistente din locuri greu accesibile.

SONAX Solutie spray pentru curățarea și întreținerea pneurilor (https://bit.ly/3atDDwS) Foarte ușor de aplicat, este un produs utilizabil pentru toată gama de cauciucuri. Soluția oferă o imagine de cauciuc nou și o strălucire de durată. Aplicarea regulată pe cauciucuri ajută la prelungirea duratei de viață a acestora, prevenind crăparea, decolorarea și îmbătrânirea prematură

SONAX STAR Soluție pentru curățarea și întreținerea jantelor (http://bit.ly/2TxQIOW)

Este o soluție fără acid pentru curățarea jantelor din aliaj ușor sau din oțel, care îndepărtează cu succes chiar cele mai profunde murdării de pe jantele cromate. În ciuda acțiunii blânde soluția redă aspectul inițial al jantelor, neavând efecte secundare asupra jantelor și șuruburilor.

Sau poți opta pentru SONAX EXTREME Soluție pentru curățarea și întreținerea jantelor (http://bit.ly/2PIg8a8), de asemenea, acționează blând, este fără acid în componență, special creată pentru curățarea jantelor din aliaj ușor sau din oțel, cu o amplă acțiune de îndepărtare, chiar și a celor mai profunde murdării de pe jantele cromate. Redă aspectul inițial al jantelor. Fără efecte secundare asupra jantelor și șuruburilor.

 

Pentru cele mai bune rezultate, curăță întotdeauna roțile pe rând. Clătește pe fiecare cu un jet puternic de apă înainte de a continua la următoarea. Odată ce fiecare roată este curată, va trebui să le usuci. Se pot folosi diverse accesorii de curățare (Accesorii SONAX pentru îngrijirea auto – https://bit.ly/3iMN4u7), dar îți recomandăm păstrarea acestora pentru a fi utilizate doar pe roți și anvelope, pentru a evita zgârierea vopselei caroseriei vehiculului. Uscarea anvelopelor și a roților previne petele de apă inestetice și îți oferă posibilitatea de a scăpa de orice praf de frână de pe suprafața lor.

Protejează cauciucul și jantele pentru o mai bună rezistență a lor în timp

Acum că roțile și anvelopele arată foarte bine, trebuie să le protejezi cu produse adecvate pentru a te ajuta să păstrezi acest aspect nou-nouț pe care tocmai l-ai obținut. Roțile vor avea nevoie de o ceară de înaltă calitate. Aceste produse vor menține suprafața strălucitoare și vor proteja împotriva coroziunii viitoare. Vei avea nevoie de un produs separat pentru anvelope.

SONAX (https://bit.ly/2DZp2gO)  îți recomandă:

SONAX® Aerosol cu ceară (https://bit.ly/3av1yfg) Aerosol cu ceară rezistentă la apă dulce și sărată. Produce un film de ceară care protejează în permanență toate piesele metalice împotriva ruginii și a coroziunii, oferindu-i o protecție foarte bună și pe timp de iarnă.

Poate fi folosit și ca protecție împotriva graffiti-urilor. Poate fi pulverizat cu susul în jos.

SONAX Soluție pentru întreținerea și protejarea cauciucului (http://bit.ly/2TrpLMK) Curăță și protejează componentele din cauciuc ale mașinii. Aplicarea regulată pe cauciuc ajută la prelungirea duratei de viață a acestuia, prevenind crăparea, decolorarea și îmbătrânirea prematură. Este utilizabil pentru toată gama de cauciucuri, inclusiv pneuri și covorașe, fiind foarte ușor de aplicat. Împrospătează culoarea.[/vc_column_text]

Conceptul DO-IT-YOURSELF este unul la îndemână, uneori chiar preferat înainte oricărei deplasări la spălătoria auto:

 • Tu alegi produsele cu care îți îngrijești mașina;
 • Tu aplici produsele de îngrijire cu grijă și atenție pentru eventualele zone greu accesibile;
 • Tu decizi cât de des îți îngrijești mașina și cum.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Coș cumpărături închide