PRODUSELE NOASTRE

Structura de produse a SC Media Rom International se imparte in 5 grupe principale:

–             ODORIZANȚI AUTO.

–             INGRIJIRE SI REPARATII AUTO ÎN REGIM DIY.

–             ECHIPAMENTE AUTO.

–             PRODUSE PENTRU SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE AUTO.

–             PRODUSE PENTRU CAMPING ȘI GRILL

Odorizantii auto Wunder-Baum sunt practic produsele etalon de pe piata mondiala a odorizantilor,  a căror istorie a început in anul 1952.

Produse pentru ingrijire si reparatii în regim DYI reprezintă în mare parte solutii pentru curatarea si intretinerea suprafetelor interioare ale autoturismelor, solutii pentru curatarea si intretinerea suprafetelor exterioare ale autoturismelor, accesorii pentru ingrijirea autoturismelor, solutii pentru indepartarea zgarieturilor de pe suprafetele vopsite, suprafetele acrilice sau sticla, lichid pentru spalarea parbrizelor.

In aceasta categorie avem doi parteneri principali:

SONAX® – este liderul pe piata germana de produse pentru ingrijirea autoturismelor si unul dintre cei mai mari producatori din lume și

E.V.I. – începand cu anul 2003 milioanele de utilizatori dar si nenumaratele teste de specialitate au facut din QUIXX un brand de referinta la nivel mondial pentru produsele de ingrijire a automobilelor. Expertiza si tehnologiile patentate au facut pana si pe cei mai exigenti specialisti sa recunoasca QUIXX drept alternativa perfecta pentru reparatii in regim de ”do it yourself” a tuturor suprafetelor auto, indiferent ca vorbim de automobile, motociclete dar si barci sau chiar biciclete.

În gama de echipamente auto sunt incluse următoarele sub-grupe de produse: huse pentru scaune auto, covorase auto, stergatoare auto, echipamente de siguranta si securitate, echipamente pentru sezonul rece.

Gama de produse pentru siguranță și securitate auto sunt reprezentate de produse care sunt obligatorii, prin lege, să se afle în orice autovehicul și ne referim la produslele din pachetul legislativ: truse sanitare, triunghiuri reflectorizante, stingătoare. Pe lângă aceste produse oferim și diverse produse utile în cazul unor probleme tehncie sau de altă natură, ale autovehiculelor: canistre pentru combustibili, cabluri electrice, veste reflectorizante, chingi de remorcare, plase și chingi de ancorare.

Gama de produse pentru camping și grill este în plină ascensiune. Obiectivele primei etape sunt de a aduce produse cu cere și rulaj mare și vorbim în primul rând de cărbunii pentru grătar, urmând ca pe lângă aceste produse se construim: produse pentru aprins focul, grătare și accesorii, produse pentru camping (torțe pentru grădini și terase, uleiuri pentru torțe, unelte pentru camping, etc).

Marea majoritate a produselor pe care societatea noastră le distribuie pe piata din Romania sunt considerate produse de calitate inalta. Din acest punct de vedere produsele noastre, sub marci foarte cunoscute la nivel mondial, sunt etalon in ceea ce priveste calitatea pe piata ingrijirii autoturismelor si cea a accesoriilor auto.

Principalele avantaje cu care luptam pe o piata extrem de concurentiala sunt:

–             Calitatea net superioara a produselor pe care le oferim.

–             Produsele noastre sunt prietenoase cu mediul inconjurator, ele necontinand fosfati sau alti agenti nocivi.

–             Produsele noastre sunt inofensive pentru sanatatea umana.

–             Produsele noastre sunt prietenoase cu suprafetele auto cu care vor intra in contact, necauzandu-le matuire sau decolorare, efecte pe care le provoaca unele produse concurente.

–             Nivelul serviciilor pre si post vanzare. Cu o echipa comerciala dedicata, formata din agenti de vanzari de teren cu experienta dar si de agenti de vanzari interne care sunt i contact in permanenta cu reprezentantii clientilor nostri, Media Rom International este recunoscuta in randurile clientilor sai pentru nivelul ridicat al serviciilor pe care le ofera.

–             Relatiile vechi de afaceri cu partenerii actuali, cladite in peste 10 ani de colaborare.

GAME PRODUSE

O lista a tuturor produselor noastre poate fi vizualizata aici:

PRODUSE RECENT ADAUGATE

[nasa_products columns_number="4" columns_number_small="1" columns_number_tablet="2" is_ajax="yes"]