Istoric

Înființată în anul 1992, societatea comercială Media Rom International a devenit în scurt timp unul dintre cei mai cunoscuți si importanți furnizori de produse pentru împrospătarea aerului din autoturisme. În timp gama de produse oferită s-a îmbogățit cu soluții complete pentru curățarea și întreținerea autoturismelor.

Media Rom International este distribuitor exclusiv în România a unor branduri consacrate la nivel global, branduri oferite de companii cu peste 60 de ani de experiență în piețele pe care activează. Având acest avantaj am reușit într-un timp foarte scurt să atingem un înalt grad de organizare și profesionalism. Produsele noastre sunt aduse exclusiv din țări care pun accent pe calitate și dezvoltare durabilă, astfel că partenerii noștri vor avea permanent acces la cele mai noi şi interesante soluții ale momentului în domeniul îngrijirii autoturismelor.

Media Rom International beneficiază de facilitățile unui depozit ultra modern cu o suprafață totală de 2500 mp, care asigură o capacitate de stocare foarte mare astfel încât partenerii noștri vor avea la dispoziție produsele dorite în cel mai scurt timp posibil.

Inceputul

Media Rom International isi incepe activitatea si devine unicul distribuitor al WUNDER-BAUM® in Romania.

WUNDER-BAUM 1992

Dezvoltare

Media Rom International isi mareste portofoliul de produse devenind unic distribuitor in Romania al produselor My Shaldan.

MY SHALDAN 1998

Locatie

Media Rom isi muta sediul si depozitul intr-o hala moderna de 2500mp localizata in apropierea orasului Bucuresti.

2008

Dezvoltare

Noi branduri importante apar in portofoliul de produse: Quixx, Xerapol, Armorall.

QUIXX ARMORALL 2009

Dezvoltare

Noi branduri importante apar in portofoliul de produse: Nielsen, Walser.

Read more 2010

Dezvoltare

O noua gama de produse este dezvoltata sub un brand faimos pe piata de scaune: Topstar.

2014

Dezvoltare

Media Rom International devine partener cu SONAX - liderul de pe piata germana a cosmeticelor auto.

SONAX 2015

Compara (0)

AscundeArata